De leukste kraamcadeaus

Zodra er een kindje wordt geboren, is het een vrij normale zaak om in de kraamtijd met een kraamcadeau aan te komen voor de kersverse ouders of voor het kindje. Natuurlijk wil je met iets aankomen dat echt leuk is en waar ze jou bij herinneren. Het blijkt namelijk dat driekwart van de ouders niet blij is met het kraamcadeau. Aankomen met ‘gewoon’ een knuffeltje is niet heel origineel. Maar wat zijn dan wel de juiste cadeautjes om te geven?

Een nuttig cadeau voor de kraamtijd

Omdat er bij een baby een hoop komt kijken en er waarschijnlijk al genoeg prulletjes voor de baby in het huis komen te liggen, is het een goed om iets te geven waar de ouders echt iets aan hebben. Omdat de luiers een van de grootste kostenposten zullen zijn, is het maken van een luiertaart een creatieve en leuke manier om luiers cadeau te doen. Ook andere verzorgingsproducten zoals washandjes, rompertjes, badschuim en spuugdoekjes zullen zeker welkom zijn. Weet je niet zo goed wat je precies kan geven? Dan is het ook een idee om een eigen waardebonnenboekje te maken die je versierd in baby-style. Zo kun je een bon maken voor avondjes oppassen, een uitje voor de ouders, een maaltijd klaarmaken, etc.

Niet alleen nuttig, maar ook handig

Baby’s kunnen zorgen dat er een boel ongeorganiseerd wordt en overal spullen komen te liggen. Hier kun je gelukkig iets voor geven. Misschien zijn er wel dingen waar ze zelf niet gelijk aan hebben gedacht. Een tas voor aan de buggy is een handige accessoire om altijd al je spullen bij je te hebben. Net zoals een bewaartas voor luiers. Of iets om de baby mee tre prikkelen: een babysitter waarbij een baby vanaf 3 maanden zelfstandig kan zitten.

Een mooie herinnering

De geboorte van een baby is natuurlijk een van de grootste momenten in het leven van een ouder om vast te leggen. Er zijn dan ook genoeg cadeautjes te verzinnen om deze herinnering te bewaren. Een babyarmbandje met de naam en geboortedatum van het kindje is een veel voorkomend herinneringscadeautje. Wat ook een leuk idee is voor ouders om later naar terug te kijken, is een gipsafdruk van handjes en voetjes van de baby. Daarmee kunnen ze terugkijken naar hoe klein die nog waren toen. Ook met een geboortekaartje kun je een hoop doen. Laat deze uitvergroten en op een lampenkap of babybordje drukken bijvoorbeeld.

Als je het écht niet weet

Hebben de ouders niks aangegeven dat ze nog nodig hebben of heb je écht geen tijd of inspiratie voor iets. Dan kun je altijd nog iets geven waarbij ze zelf iets kunnen uitzoeken. In dat geval is geld of een cadeaubon een perfecte optie. Misschien voelt het een beetje vreemd om dit te geven, maar de ouders zullen er zeker blij mee zijn! Zo kunnen ze zelf iets uitzoeken dat zij graag voor de baby willen hebben.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0