DJ huren

Wat verdienen de top 10 populairste DJ’s ter wereld

10. Afrojack
Onze Nederlandse DJ Afrojack begint deze top 10. Nick van de Wall verdient maar liefst 14,7 miljoen per jaar! In zijn liefdesleven gaat het iets minder. Met Amanda is het al een tijdje over waar Afrojack een dochtertje Vegas van heeft.

9. Skrillex
De voor de meeste Nederlanders onbekende DJ Skrillex staat net als vorig jaar op plaats 9 in de lijst met meest verdienende DJ’s van de wereld. Hij verdient per jaar 18,2 miljoen. Skrillex is één van de beste in dubstep en komt uit Amerika.

8. Oliver Heldens
Nog een Nederlander in de top 10. Oliver Heldens wordt steeds bekender en stijgt elk jaar in vermogen. Olivier (zijn echte naam) komt uit Rotterdam. Wel eens nagedacht om een DJ in te huren voor je feestje? Als je Oliver Heldens wil inhuren kan je flink in de buidel tasten hij verdient 50.000 per show!

7. Steve Aoki
Steve Aoki is de best betaalde Amerikaanse DJ van de wereld. Hij is afgelopen jaar sterk gestegen in elke lijst. Steve Aoki verdient 21,4 miljoen per jaar!

6. David Guetta
De Fransman David Guetta is elk jaar zeer geliefd over heel de wereld. Één van de hoogtepunten van afgelopen jaar was het openen van het EK voetbal in zijn eigen land. David verdient 25,5 miljoen per jaar.

5. Tiesto
Tiesto begint de top 5 en we mogen best trots zijn dat deze top 5 alleen maar DJ’s uit de Benelux bevat. 4 daarvan uit Nederland. Tiesto is een oude rot in het vak en is bekend bij bijna iedereen in Nederland. Tiesto verdient 34,6 miljoen per jaar!

4. Armin van Buuren
Leidenaar Armin van Buuren draait net als Tiesto al aardig wat jaartjes achter de draaitafel en is niet weg te slaan in menig land waar hij mag draaien. Iets waar Armin heel trots op is, is dat hij tijdens het jaarlijkse evenement Citymoves door toenmalig koningin Beatrix benoemd tot Officier in Orde van Oranje-Nassau. Armin van Buuren verdient 10,9 miljoen per jaar.

3. Hardwell
Hardwell is ook al jarenlang een begrip en komt net als de nummer 4 en 5 uit ons kikkerlandje. Hij verdiende iets minder dan vorig jaar maar verdient alsnog 11,8 miljoen per jaar. In zijn liefdesleven ging het iets minder voortvarend, zijn ex Yanicke Agnes en Robbert van de Corput (zijn echte naam) hebben een einde aan de relatie gemaakt omdat DJ hardwell het heel erg druk heeft en ze elkaar te weinig zagen. Op internet gaan geruchten dat Hardwell een nieuwe vlam heeft.

2. Dimitri Vegas & Like Mike
De eerste niet Nederlanders in de top 5 zijn de gebroeders Dimitri en Michael Thivaios. Ze zijn al jarenlang zeer bekend bij menig feestganger. Ze verdienen per jaar 14,1 miljoen per jaar

1. Martin Garrix
De jonge Martin Garrix verpulvert DJ record na record. Hij kan zich met stip populairste DJ van de wereld noemen. Martin kwam afgelopen jaar veel in het nieuws omdat hij vrienden is van de Canadese zanger Justin Bieber. De twee trekken regelmatig met elkaar op en zijn veel te vinden in Amsterdam. De 20 jarige Nederlander verdient 14,5 miljoen per jaar!

Terug naar boven pijl
0
0
0
0