Geef een Lanyard cadeau

Wel eens gedacht aan een leuk relatiegeschenk in de vorm van een fraaie lanyard? Voorzien van je bedrijfslogo, bedrijfsslogan of gewoon een leuke tekst? Bij Lanyardwereld.be is men gespecialiseerd in hoge kwaliteit bedrukte lanyards en dat voor een prijs die je positief zal verrassen! Lanyards bedrukken doe je bij Lanyardwereld.be!

Een lanyard (sleutelkoord in goed Nederlands) is een neklint dat, zoals de naam al zegt, om de nek wordt gedragen en waaraan, om ze altijd bij de hand te hebben, bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een sleutel wordt bevestigd. Sleutelkoorden kom je veel tegen op open dagen, congressen, beurzen en festivals waar ze, bedrukt met een logo en/of naam, voor reclamedoeleinden worden uitgedeeld onder de bezoekers.

Soorten maten

Lanyards zijn er in allerlei soorten maten en bij Lanyardwereld.be kun je terecht voor bijna alle varianten. En altijd de hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Een paar voorbeelden:

> Bedrukte lanyard met handige karabijnhaak
Deze polyester keycord met eigen print is voorzien van een karabijnhaak waar je eenvoudig en bovendien veilig sleutels, ringen, sleutelhangers en andere voorwerpen aan te bevestigen zijn. Het onderste deel van het sleutelkoord kun je loshalen door de plastic gesp met drie tanden los te klikken. Dit 2,5 centimeter brede koord is in vele kleuren te bestellen.en te bedrukken met een eigen tekst, slogan of logo naar keuze.

> Lanyard met telefoonkoord en haak
Het telefoonkoord is de oplossing voor als je je telefoon niet kwijt wilt raken en altijd bij de hand wilt hebben. En andere zaken als pasjes en sleutelhangers bevestig je eenvoudig aan de haak. Ook in verschillende kleuren te koop en met bedrukking gewoon een heel fraai gepersonaliseerd geschenk voor vele doeleinden. De Lanyard is er overigens ook in een variant waarbij de metalen gesp de vorm heeft van een flessenopener. Nooit meer zonder!

> Eco Lanyard
De milieubewust versie, gemaakt van 100% gerecycled materiaal voor het altijd bij de hand hebben van sleutels of belangrijke kaartjes. Natuurlijk ook helemaal naar wens bedrukbaar!

Communicatie

Bij Lanyardwereld.nl houden ze van goede samenwerking en een goede communicatie. En dankzij jarenlange ervaring helpt men je altijd op de goede weg met de beste adviezen. Van bijna ieder artikel is een zichtmodel aan te vragen. Zo weet je altijd op voorhand zeker dat je de goede keuze maakt. Bestellingen die je doet via Lanyardwereld.be worden altijd gratis verzonden.

Kijk voor alle mogelijkheden op de website Lanyardwereld.be alwaar je via mail, chat of telefoon tevens eenvoudig contact kunt opnemen met één van de medewerkers.

HSG Nederland

Lanyardwereld.be is onderdeel van HSG Nederland, dé expert voor al uw promotionele artikelen met vele websites over vele onderwerpen en producten. HSG biedt u een assortiment van meer dan 50.000 artikelen en heeft al meer dan 15 jaar ervaring in een grote verscheidenheid aan relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. Dagelijks is men op zoek naar innovatieve relatiegeschenken die allemaal terug te vinden zijn op één van de vele gespecialiseerde websites van het bedrijf.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0