Wat kan je allemaal laten bedrukken?

Wat kan je allemaal laten bedrukken?

Iets laten bedrukken, bijna iedereen heeft dat wel al een keer laten doen. Het is altijd leuk om als cadeau een product te laten bedrukken, dit zorgt voor een leuke persoonlijke touch. Ook zijn er natuurlijk veel bedrijven die dingen laten bedrukken, voor intern gebruik maar ook om weg te geven als promotie materiaal, bijvoorbeeld aan klanten of op evenementen.

Er zijn echt ontzettend veel dingen die je kan bedrukken, in dit artikel zetten we een paar leuke mogelijkheden op een rij.

Paraplu’s

Het regent best vaak in Nederland, een paraplu is daarom een leuk geschenk en kan voor een bedrijf bijdragen aan de branding van het merk.

Strandballen

Van regen gaan we naar de strandballen, de zomer komt er weer aan. In de zomer zijn er uiteraard veel mensen op het strand, dus als bedrijf ook prima promotie materiaal.

Bidon

Mogelijk heb je bedrukte bidons wel eens gezien in de sportschool, de meeste webshops die sportartikelen verkopen geven als promotie bij een bestelling een gratis bidon met groot het logo van de website erop.

Aansteker

Elke dag zie je het wel, mensen die roken. Wat gebruiken mensen veel? Juist, aanstekers. Waar je dit dan ook zal uitdelen, er zullen veel mensen zijn die dit aanpakken en tijdelijk uit handen geven als iemand om een vuurtje vraagt.

Calender

Gewoon leuk voor aan de muur thuis, met bijvoorbeeld foto’s van huisdieren, kinderen of familie.

Badeendjes

Nu zal je denken, badeendjes bedrukken, kan dat? Jazeker, het is dan wel niet de grootste markt als het gaan om dingen bedrukken maar het is zeker mogelijk.

Paperclips

Paperclips bedrukken? Ja dat kan zeker!

USB Sticks

Tegenwoordig slaan veel mensen dingen op in een cloud, USB sticks zijn ook nog wel populair als er bestanden onderling gedeeld worden, dit is daarom ook een leuk promotiemiddel.

Boodschappentas

Als je kiest voor het bedrukken van een boodschappentas zorgt dat ook voor veel branding van je merk, mensen doen gemiddeld een paar keer per week boodschappen. Als je zorgt voor een grote en stevige tas zullen mensen dit ook sneller gebruiken.

Hoodie

Het regent niet alleen vaak in Nederland, het is ook vaak koud. Een hoodie is daarom geen overbodige luxe. Het is kwa prijs helaas wel wat duurder.

Pennen

Tegenwoordig typen mensen meer op hun smartphone of computer dan op papier, pennen zijn worden niet super veel meer gebruikt. Voor de oudere doelgroep is dit nog wel wat waardevoller.

Hopelijk zit er iets leuks tussen als promotiemateriaal voor je bedrijf of natuurlijk als cadeau!

Terug naar boven pijl
0
1
1
0