Speeltjes in de slaapkamer: een boost voor je relatie 

Het komt je vast bekend voor: je hebt een prima relatie, je houdt enorm van je partner, maar die spetterende seks was lang geleden. Sleur in de slaapkamer, ieder stel krijgt er vroeg of laat mee te maken. Daar kun je je bij neerleggen. Of je gaat actief aan de slag om je seksleven weer nieuw leven in te blazen. Je kunt het gesprek met je partner aangaan, of je neemt het heft in eigen handen en je plant een verrassing tussen de lakens. Je zal versteld staan hoe snel je relatie weer een oppepper krijgt!

Wees jezelf in een aantrekkelijk setje

Het is zover: je hebt je partner zover, dat je samen quality time gaat beleven. Misschien heb je een weekendje weg geregeld, of je blijft lekker thuis met de gordijnen dicht en de mobiel uit. Ter voorbereiding is het goed om eens na te denken over je aankleding. Een mooi en spannend lingerie setje of een doorzichtige badjas brengt je partner supersnel in de juiste stemming.

Geboeid publiek

In de slaapkamer is niets zo opwindend als de touwtjes letterlijk in handen van je partner geven. Je kunt een paar handboeien kopen en zo je geliefde een boeiende avond bezorgen. Er is niets zo erotisch als de aanblik van je partner, die letterlijk geen kant meer op kan en zich over wil geven aan alle sensaties die jij hem of haar wil geven. Als je partner er open voor staat, kun je er ook een rollenspel van maken. Misschien heb je een inbreker betrapt en wil je wraak voor het binnendringen van je huis? Laat je fantasie spreken. Voor extra pit kun je een blinddoek toevoegen aan het spel, of een zweepje, of…De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vibrator

De vibrator is vooral bekend van het verwennen van jezelf. Toch kun je een vibrator heel goed integreren in liefdesplezier voor twee. Het is fantastisch als je partner een vibrator gebruikt als extra instrument om al je gevoelige plekjes te verwennen. Niet alleen vrouwen vinden een vibrator fijn. Ook mannen zijn niet meer te houden als een vibrator hun intieme zones subtiel liefkoost. Veel plezier!

Terug naar boven pijl
0
0
0
0