De kracht van de Layrite Grooming Spray

Layrite staat bekend om hun geweldige pomades. De Layrite Original gaf een nieuwe betekenis aan de naam pomade. De waterbasis pomade is nog steeds ongekend populair. Later kwam hier nog de Layrite Superhold Pomade bij. Deze geeft een zeer sterke hold die je kapsel de hele dag goed laat zitten. Met de Layrite Cement Clay werd een andere doelgroep aangesproken. Een matte en natuurlijke look met veel volume, gecombineerd met een zeer sterke hold.

Layrite staat bekend om de pomades. Toch hebben ze ook andere dingen te bieden. Zo hebben ze bijvoorbeeld ook de grooming spray. Een product dat wat ons betreft veel te weinig aandacht krijgt. Waarom? Omdat deze spray het gewenste effect van de pomade juist kan versterken. Wanneer deze spray juist wordt gebruikt kan het voor nog meer hold of volume zorgen. Maar wat is een grooming spray eigenlijk?

Wat is Layrite grooming spray

Je kunt het een beetje met haarlak vergelijken een Grooming spray veel meer voor je haar en is het vaak gemaakt van betere ingrediënten dan een reguliere haarlak. Een haarlak wordt namelijk hard en plakkerig. Een grooming spray niet. Het wordt ook wel het geheime product van de barbier genoemd. Barbiers gebruiken het vaak als een soort primer voor het haar. Grooming spray beschermt het haar namelijk tegen hitte tijdens het föhnen. Ook versterkt grooming spray de hold van je stylingproduct. Je kunt het voor het stylen en na het stylen gebruiken. Het is dus te gebruiken voor nog meer hold maar kan ook extra volume toevoegen aan het haar. Dit ligt erg aan waarmee het product gecombineerd- en gebruikt wordt.

Meer volume creëren met de Layrite grooming spray

Veel mannen missen dat volume in hun haar. Ze hebben van zichzelf dun haar of last van haaruitval. Wanneer je extra volume wilt creëren met de grooming spray van Layrite kun je het volgende doen:

 1. Zorg voor handdoek droog haar (licht vochtig)
 2. Spray gelijkmatig de grooming spray over je haren op een afstand van minimaal 20 cm
 3. Gebruik je handen of een kam om de grooming spray goed door je haar te verdelen
 4. Föhn nu het haar droog en breng het tijdens het föhnen al in model. Je zult zien dat er nu al flink wat volume ontstaat
 5. Neem een klein vingertopje Layrite Cement Clay en wrijf goed uit tussen de handpalmen
 6. Verdeel nu over het hele haar. Wanneer je veel volume wilt is het belangrijk met heel weinig te beginnen omdat anders je haar in zal zakken
 7. Je kunt beetje bij beetje wat extra toevoegen totdat je het gewenste resultaat hebt.

Meer hold creëren met de grooming spray

 1. Zorg voor handdoek droog haar (licht vochtig)
 2. Spray gelijkmatig de grooming spray over je haren op een afstand van minimaal 20 cm
 3. Gebruik je handen of een kam om de grooming spray goed door je haar te verdelen
 4. Neem een vingertop Layrite pomade en verdeel door het haar
 5. Breng het haar in gewenste model
 6. Spray nog wat grooming spray na over je kapsel

Ook geschikt voor langer haar

Mannen met wat langer haar gebruiken vaker een product als de Layrite Natural Matte Cream of de Layrite Supershine Cream. Dit zin producten die het haar niet zwaar maken en het haar er natuurlijk uit laten zien. Toch missen veel mannen net dat beetje extra controle. De grooming spray van Layrite kan na het stylen van het haar aangebracht worden om net dat beetje extra hold toe te voegen, zonder het haar hard te maken.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0