Snoep als cadeautje

Wil je iemand eens een origineel cadeautje geven? Wat dacht je van een gepersonaliseerd glazen snoeppot, stroopwafelblik, blikje pepermunt of een blisterverpakking Mentos? Je bent bij Snoepwereld.nl altijd aan het juiste adres!

En voor bedrijven is de mogelijkheid verschillende soorten snoepverpakkingen te bedrukken met het bedrijfslogo. Zo kun je bij Snoepwereld.nl terecht voor een een ruim assortiment aan pepermunt blikjes en verpakkingen die allemaal van een eigen opdruk voorzien kunnen worden. En dat natuurlijk voor een scherpe prijs!

Voorbeelden

Wat voorbeelden? Wat dacht je van een t-shirt mintdispenser met eigen opdruk. Dit betreft een doosje met ca. 8 gram suikervrije pepermuntjes, wat neerkomt op ongeveer 50 snoepjes. Verkrijgbaar in vele kleuren en daarmee een leuk premium geschenk voor bijvoorbeeld sportverenigingen. Of de (mini) click clack pepermuntdoosjes verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren en met een inhoud per blik van ongeveer 12 gram aan pepermuntjes, En daarbij is de hele verpakking helemaal naar wens te bedrukken. Leuk om uit te delen en zo uw bedrijf te promoten.

Helemaal op de Hollandse toer? Ga dan voor een blik met acht heerlijke stroopwafels, 100% Nederlands en gemaakt met een heerlijke karamel vulling. Voor de eigen boodschap en/of het eigen logo is er plaats op de deksel van het blikje.

En tenslotte: een blik dropstaafjes dropstaafjes van 6,5 bij 7 cm met een maximum capaciteit van 150 gram. Je kunt daarbij kunt kiezen voor tien verschillende kleuren staafjes. En laat je dit blik bedrukken met je eigen bedrijfslogo, dan is het toch een leuke blikvanger op het bureau.

Communicatie

Bij Snoepwereld.nl houden ze van goede communicatie en een goede samenwerking. En dankzij jarenlange ervaring helpt men je altijd op de goede weg met de beste adviezen. Bestellingen die je doet via Snoepwereld.nl worden altijd gratis verzonden en van bijna ieder artikel is een zichtmodel aan te vragen. Zo weet je altijd op voorhand zeker dat je de goede keuze maakt.

Neem voor meer mogelijkheden een kijkje op Snoepwereld.nl alwaar je contact kunt opnemen met één van onze medewerkers via mail, chat of telefoon.

HSG Nederland

Snoepwereld is onderdeel van HSG Nederland, dé expert voor al uw promotionele artikelen met vele websites over vele onderwerpen en producten. HSG heeft al meer dan 15 jaar ervaring in relatiegeschenken, bedrijfskleding en kerstpakketten. HSG biedt u een assortiment van meer dan 50.000 artikelen! Men is voortdurend op zoek naar innovatieve relatiegeschenken die allemaal terug te vinden zijn op één van de vele gespecialiseerde websites.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0