Kerstcadeau stress? Check deze 5 tips voor originele cadeaus!

Zit je met je handen in het haar door de naderende kerst en de kerstcadeaus die je nog steeds niet in huis hebt? Check dan onze tips voor leuke kerstcadeaus en bestel je cadeaus gewoon online. Scheelt je een hoop stress en veel te lang in de rij staan.

1. Ga voor schattig
Ben je op zoek naar een schattig cadeau? Dan zijn er volop mogelijkheden. Wat dacht je van een schattige eenhoornlamp? Een olifantenkussen van maar liefst 85 cm of een handgemaakte lekker warme vossenmuts? Al kun je natuurlijk ook voor een warmtekussen in de vorm van een hart gaan. Letterlijk hartverwarmend.

2. Ga voor stoer
Ook voor de stoere man (of vrouw natuurlijk) zijn er allerlei kerstcadeaus. De open te klappen jerrycan is hier het perfecte voorbeeld van. Een robuuste stoere uitstraling en ook nog eens gevuld met je favoriete whisky of sterke drank. Of ga voor ‘Wolverine’ meat claws. Die pulled pork burger was nog nooit zo vet om te maken. En heeft de heer in kwestie een baard? Dan is een baardverzorgingsset natuurlijk perfect.

3. Ga voor fleurig
Een beetje groen in huis fleurt de boel meteen op. Dus waarom met kerst geen bos bloemen geven? Ook de winter heeft haar eigen prachtige bloemen, waarmee je de winterse charme in huis haalt. Een kerstboeket verzamelt de mooiste (winter)bloemen en geeft kleur aan het kerstinterieur. Of ga voor een klassiek kerststuk. Mogelijkheden te over.

4. Ga voor culinair
Is jouw moeder, vriend of partner gek op lekker eten en culinaire dingen uitproberen? Verras dan met leuke originele kerstcadeaus voor de keuken. Denk hierbij aan een deluxe wijndecanter, samurai messenset, hamburgerpers of de schattige Nessie soeplepel. Leuk om te zien, maar nog leuker om te krijgen.

5. Ga voor grappig
Tot slot heb je natuurlijk ook volop grappige kerstcadeautjes. Je gelooft soms je ogen niet als je ziet wat er allemaal te koop is. Weleens gehoord van een Medieval kaasplank met ‘Middeleeuws’ snijgerei? Chemical shotglaasjes voor je eigen shotjes ‘experimenten’? Of een lekker warme zeemeermin deken? Het is er allemaal en ook nog eens lekker origineel als kerstcadeau.
Tot zover onze tips voor een leuk kerstcadeau. Het team van Megagadgets wenst je fijne (stressloze) feestdagen.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0