Jouw unieke verlovingsring

Ben jij van plan om binnenkort in het huwelijksbootje te stappen? Wil je jouw geliefde verrassen met dé perfecte ring? Dan hoef je niet langer te zoeken. De Diamantair heeft een groot aanbod aan ringen die niemand teleur zouden kunnen stellen. De ringen zijn gemaakt van prachtig goud en een mooie, goed geslepen diamant. Bovendien levert De Diamantair ook nog eens een uitstekende service: als je geliefde nee zegt, krijg je je geld terug.

Prachtig goud

De verlovingsringen van De Diamantair zijn niets als niet traditioneel. Een echte, traditionele verlovingsring bestaat immers uit goud en bevat een diamant als extra edelsteen. Bij De Diamantair kun je kiezen uit drie verschillende soorten goud: geelgoud, witgoud, en platina. Geelgoud is de ‘normale’ goudkleur en zal een warme uitstraling geven aan de hand van jouw geliefde. Witgoud is, zoals de naam al zegt, vrij ‘wit’ en staat heel elegant. En iedereen kent natuurlijk wel de bijzondere, chique kleur van platina. De traditionele Nederlandse verlovingsring is over het algemeen 14 karaats goud, maar De Diamantair gaat nog een stapje verder dan dat. Dit bedrijf biedt uitsluitend 18 karaats goud, de internationale standaard voor verlovingsringen. En dat doen ze voor de prijs van 14 karaat. Voor jou als koper is dat dus een geweldige deal.

Mooie diamanten

De diamanten van De Diamantair worden allen direct bij de fabrikant gekocht. Dat zorgt voor een uitstekende kwaliteit. Ze zijn over het algemeen geslepen in de vorm van een Briljant, verreweg de meest geschikte vorm voor een verlovingsring. Maar je kunt de diamanten ook kopen in andere slijpvormen. De diamanten zijn goed geslepen en bevatten geen imperfecties. Er is dus geen enkele manier waarop je geliefde ontevreden kan zijn met deze verlovingsring.

 

Terug naar boven pijl
0
0
0
0