Speciale sleutelhanger als cadeau

Als je de deur uit gaat, dan mag je dat niet doen zonder jouw huissleutel. Trek je de voordeur acht je dicht, dan kun je er alleen nog maar in als je deze sleutels bij je hebt. Niet alleen voor een huis heb je een sleutel nodig. Ook voor jouw auto, jouw fiets, jouw brievenbus, jouw schuur en voor jouw werkplek gebruik je dagelijks een sleutel. Al deze sleutels houdt je bij elkaar door middel van een sleutelhanger. Deze heb je in allerlei varianten. Zo kun je er eentje uitkiezen die bij jou past. Dat is wel zo leuk, je kijkt er immers dagelijks naar. Het is ook leuk om een persoonlijke sleutelhanger uit te kiezen voor een ander om deze vervolgens cadeau te gaan geven. Je kunt zelfs deze sleutelhanger voorzien van een persoonlijke opdruk. Hiervoor kun je terecht bij relatiegeschenken.nl.

Soorten sleutelhangers

Sleutelhangers houden jouw sleutels bij elkaar door middel van een metalen ring of clipje. Dan hangt er nog een hanger aan. Deze heb je in vele soorten bij relatiegeschenken.nl. Ze zijn gemaakt van metaal, plastic, rubber of stof. Sommige sleutelhangers hebben naast de functie van het bijeenhouden van sleutels ook een ander functie. Zo heb je sleutelhangers voorzien van een LED lamp, zaklampje, een flesopener, een kompas, een brilpoetsdoekje, tassenhanger, een winkelwagenmuntje, een duimstok, een schroevendraaier, een fluitje, een visitekaarthouder of een etui om je geld in te stoppen.

Ook heb je sleutelhangers, die je om je nek kunt hangen, deze noem je ook wel lanyards. Dan zijn er bij relatiegeschenken.nl ook sleutelhangers verkrijgbaar in allerlei vormen. Zo heb je er een sleutelhanger in de vorm van een auto, een voetbal, een huisje, een fiets, twee klompjes, een wielrenner, een voetballer, en duimpje, een T-shirt. Je kunt al deze sleutelhangers van relatiegeschenken.nl laten bedrukken met een logo of tekst.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0