Geef je interieur eens een felle kleur

Nu het voorjaar voor de deur staat krijgen we allemaal zin om ons huis weer eens aan te pakken.
Maar om dan voor de zoveelste keer naar de Ikea te gaan is misschien ook weer zowat.
Vooral als je het wat grondiger wilt doen en met iets meer elan. Dan ben je beter af bij een speciaalzaak.

De trends voor dit jaar

Dit jaar zet de trend zich voort om veel rustieke elementen in je huis op te nemen. Vooral de combinatie van metaal/ hout en felle kleuren scoren erg goed. Veel van dit soort meubels en accessoires zijn over het algemeen niet al te goedkoop.  Dus maak eerst een moodboard zodat je goed weet wat je precies wilt hebben zodat je een goede samenstelling in je huis creëert.

Felle kleuren binnen

Geef je design in huis wat felle kleuren mee. Denk aan een stevige kleur op een van de muren. Of een lamp in een fluoriserende kleur. Hiermee geef je je huis een hoop frisheid mee.  Voor verdere inspiratie verwijzen we je naar deze leuke finishing touches

Felle kleuren en geuren buiten

Ook de buitenboel kan best eens aangepakt worden natuurlijk. Bij de diverse tuincentra is hier van alles te vinden. Probeer eens een samenstelling te maken tussen de gebruikte kleuren binnen en buiten. Heb je binnen veel gele elementen gebruikt doe dit dan ook eens buiten met tulpen en narcissen. Bedenk ook of je bepaalde planten zowel binnen en buiten kan zetten. Hierdoor zou je namelijk een verbinding kunnen maken tussen de felle kleuren binnen en buiten.

Vorm is de norm

Dit jaar spelen ook wiskundige vormen een grote rol in het interieur en het design. Denk hierbij aan ronde, vierkante of driehoekige voorwerpen.
Een vierkante of rechthoekige plantenbak, ronde klokken en vazen. Dit in combinatie met felle kleuren geeft een leuke stijl mee aan het design van je huis.

 

 

 

 

Terug naar boven pijl
0
0
0
0