Sinterklaasgeschenken en kerstcadeaus met veel gedoe en geregel

De feestdagen: veel cadeaus en veel geregel

Het is straks weer december dus de feestdagen komen er weer aan. Sinterklaas en Kerst vragen hiervoor veel tijd en inspanning om van alles en nog wat te regelen. Afspraken maken met familie en vrienden, versieringen regelen en cadeaus inkopen. Nu is het nog een kwestie van hoe dit allemaal in te plannen.

Feestdagen

Sinterklaas en Kerst zijn drukke dagen waarin je veel afspraken maakt met familie en/of vrienden. Je zult zien dat je agenda er in één keer voller uitziet dan in welke maand dan ook! Op je werk, thuis en bij familie thuis is alles dn gericht op een feestelijke gebeurtenis waarbij veel geregeld moet worden.

Cadeaus

Als je ergens veel tijd aan kwijt gaat zijn dan is het wel shoppen voor cadeaus. Je bent dan veel aan het zoeken op het internet naar leuke ideeën voor cadeaus voor jouw familie en vrienden. Maar je kunt het ook simpeler aanpakken door afspraken te maken met iedereen. Ieder koopt een cadeau voor één iemand anders.

Zo kun je de aandacht richten op 1 persoon in plaats van de hele familie tegelijk. Lootjes trekken is dan de beste oplossing! Je krijgt de naam van 1 persoon die een verlanglijstje met cadeaus heeft opgesteld. Dit kan je vooraf op je lootje schrijven voordat je deze geeft en je trekt zelf ook een lootje van iemand anders.

Online kun je dit nog veel gemakkelijker doen op lootjestrekken.nl bijvoorbeeld. Degene wiens lootje je hebt getrokken kan dan discreet nog altijd ingevuld worden met cadeau ideeën en eventueel kan je ook nog anoniem corresponderen. Zo weet je duidelijk waar de wensen liggen en weet je welke kerstcadeaus of sinterklaasgeschenken je kan inkopen.

Bezoek

Iemand thuis krijgt vaak alle familiebezoek om het zo efficiënt mogelijk te houden. De hele familie is dan bij elkaar waarbij maar 1 persoon alles regelt (nou ja, bijna alles dan). In ieder geval is ook dit een onderdeel waar je veel afspraken op elkaar kan afstemmen. Elke jaar spreek je weer af bij wie het dit jaar wordt gevierd zodat de hele familie bij elkaar kan komen.

Diner

Zowel thuis of anders buiten de deur vier je de feestdagen en vaak komt er ook nog een diner aan te pas. Je kan ervoor kiezen buiten deur te gaan eten of dit thuis te doen voor de familie.

Veel restaurants zijn op deze drukte gericht en bieden dan een 6 of 7 gangen diner aan voor één prijs. Geen a la cart diner meer zodat ook zij alles goed kunnen regelen. Maar thuis eten is ook heel aantrekkelijk.

Met alle kookshows en de kookboeken van topkoks kan iedereen met een beetje moeite ook een mooie maaltijd op tafel zetten. En als je de afspraak maakt dat elk ieder 1 gang maakt dan heb je zelf ook zo een 6 of 7 gangen diner thuis op tafel.

 

Terug naar boven pijl
0
0
0
0