Cadeauset met geurchips voor dames 

Er is geen leuker cadeau wat je aan iemand kan geven als een lekkere geur. Of je dit nou doet in de vorm van een fijne parfum of iemands favoriete geurkaars. Mocht je het nou moeilijk vinden om te kiezen uit verschillende geuren dan is het natuurlijk ook altijd mogelijk om een cadeauset met geurchips voor dames aan te schaffen. Hierin vindt je namelijk een tal van verschillende geuren zodat er voor ieder wat wils is. In deze tekst gaan we kijken wat geurchips precies zijn, waarom deze het ideale cadeau zijn en waarom geurchips leuker zijn om te geven dan andere cadeaus.

Wat zijn geurchips?

Geuren zijn in allerlei vormen en manieren te geven aan iemand, maar geurchips zijn in die wereld nog vrij nieuw. Normaliter deden we voor een lekkere geur een geurkaars aansteken of natuurlijk een wierrookstokje. Het nadeel van deze beide manieren is dat er maar een verschillende geur aangestoken kan worden en je dus langere tijd met deze zelfde geur moet doen. Mocht het niet je favoriete geur zijn, is dat natuurlijk heel erg zonde. Geurchips zijn om 1 a 2 keer te gebruiken en daarom dus ook met elkaar te combineren. Een geurchip is een kleine melt gemaakt van was. In deze chip wordt door middel van olie een geur gestopt. Wanneer de melt in gaat smelten, komt deze olie vrij en komen er dus fijne geuren in het huis. De melts worden vaak gesmolten door middel van een geurbrander. Dat is een klein bakje waar ze precies inpassen en de was ook de ruimte heeft om te smelten. Onder dit bakje is er een mogelijkheid om een waxinelichtje te plaatsen. Deze steek je vervolgens aan zodat het schaaltje warm wordt en de melt vervolgens kan gaan smelten. Vervolgens kun je gaan genieten van de geuren die vrijkomen.

Voordeel van geurchips

Het grote voordeel zit hem dus in het eenmalig gebruik. Normaliter doe je heel lang met een kaars en wanneer dit niet je favoriete geur is, is dat best zonde. Een chip brandt je eenmalig en in sommige gevallen twee keer. Mocht je een geur niet lekker vinden dan is het helemaal niet erg om deze weg te moeten doen. Daar komt bij kijken dat de verschillende geuren ook met elkaar gemengd kunnen worden. De chips zijn namelijk in enorm veel verschillende geuren verkrijgbaar waardoor er altijd wel iets lekkers voor jou tussen zit. Mocht je zelf iets willen maken dan kan dit ook. Een combinatie van kaneel en vanille is altijd lekker, maar ook geuren van bloemen zorgen voor een fris en fijne geur. Je kunt dus eindeloos combineren om jouw favoriete geur te ontdekken voor in huis.

Bron: jouwinboedel.nl

Terug naar boven pijl
0
0
0
0