Valentijnsdag: met dit cadeau zit je altijd goed!

14 februari is het weer zo ver: Valentijnsdag! Weet jij al wat je dit jaar als valentijnscadeau gaat geven? Een bos bloemen als cadeau maak je iedereen blij mee. Maar er zijn zo veel soorten bloemen, allemaal met een andere betekenis. Welke moet je nu kiezen? We zetten ze voor je op een rijtje.

Rozen: liefde en respect

Het eerste waar je aan denkt bij typische bloemen voor Valentijnsdag zijn natuurlijk rozen, vooral in de kleur rood. Rozen staan voor genegenheid, liefde, passie en respect. Een bos rode rozen is dus de perfecte romantische klassieker voor je geliefde. Wist je trouwens dat er in de week van Valentijn 80% meer rozen verkocht worden dan in een normale week in februari?

Lelies: zuiverheid en geluk

Een andere populaire bloemensoort om cadeau te geven zijn lelies. Lelies staan voor zuiverheid, puurheid, luxe en geluk. De opvallende verschijning van de lelie zorgt ervoor dat het een echte toevoeging is aan een mooi boeket bloemen.

Chrysanten: geluk & gezondheid

Chrysanten staan voor geluk en gezondheid. Deze bloemen zijn daarom ideaal om aan iemand cadeau te geven! Daarnaast zijn ze erg veelzijdig, door de vele variaties in soorten en kleuren.

Gerbera’s: vrolijkheid en gezelligheid

Geef je gerbera’s cadeaus, dan geef je een bosje vol vrolijkheid. Deze bloemen staan voor gezelligheid, vrolijkheid en gezondheid. Door de frisse kleuren in bijvoorbeeld geel, wit, roze en rood kan je met deze bloem alle kanten op.

Compleet boeket bestellen?

Wil je een mooie combinatie van deze bloemen in een compleet valentijnsboeket bestellen? Bloemen versturen is gemakkelijk online mogelijk bij bijvoorbeeld Deen, met gratis bezorging in heel Nederland én met een persoonlijke boodschap. Wanneer je bloemen besteld voor 14:00 uur, heb je deze de volgende dag nog in huis. Zelfs de dag vóór Valentijnsdag ben je dus nog op tijd om een boeket te versturen!

Terug naar boven pijl
0
0
0
0