Sweater met paard

Bedrukte kleding: een leuk cadeau!

Zoek je een echt origineel cadeau? Heb je dan wel eens nagedacht over bedrukte kleding? De mogelijkheden zijn eindeloos. En omdat het zo’n persoonlijk cadeau is zal de ontvanger altijd verrast en dankbaar zijn. Wil je meteen aan de slag met kleding ontwerpen? Ga dan snel naar Bedrukt.nl.

 

Cadeau voor ondernemers

Een ondernemer zal zich graag presenteren in mooi bedrukte bedrijfskleding. Dit hoeft helemaal geen grote investering te zijn, dit kan al één polo bedrukt met borstlogo zijn voor een eenmanszaak. Ken je iemand die net gestart is als zelfstandig ondernemer? Geef hem / haar dan een bedrukte polo cadeau.

 

Vrijgezellenfeestjes

Gaat er iemand in je omgeving trouwen? Dan kun je vast een uitnodiging voor het vrijgezellenfeest ontvangen. Een cadeau dat altijd in de smaak valt is het “Ik had een stripper besteld, maar wat krijg ik, dit kl*te T-shirt”- T-shirt. Zo’n origineel vrijgezellenfeest T-shirt maak je in een handomdraai op de website van Bedrukt.nl.

 

Paardensweater

Heb je een nichtje die paard rijdt? Of een dochter of een vriendin? Wij weten uit ervaring dat er een cadeau is waar je elk paardenmeisje blij mee kunt maken. Een sweater met daarop een foto en naam van haar paard. Dus zorg dat je een keer mee gaat naar de manege voor een mooie foto van het paard en vergeet vooral de naam niet.

 

Kraamcadeau

Een van de mooiste gebeurtenissen in het leven is de geboorte van een kind. Al snel na de geboorte zul je worden uitgenodigd om op kraamvisite te komen. Dan kom je natuurlijk niet met lege handen. Een heel origineel kraamcadeau is een zelf ontworpen bedrukte romper, slabbetjes of baby T-shirt. Bijvoorbeeld met daarop bedrukt de naam van de nieuwe aardbewoner.

 

Sportteams

Maakt een van jouw kinderen, neefjes of nichtjes deel uit van een sportteam? Of ben je misschien zelf wel trainer van een club? Maak dan van de gelegenheid gebruik wanneer ze kampioen worden om ze allemaal een bedrukt kampioens t-shirt cadeau te geven. Met daarop de naam van de club en de eigen namen van de spelers. Een leuk aandenken aan een mooi moment.

 

Zo zie je maar, er zijn tal van gelegenheden te bedenken waarbij je indruk kunt maken met een mooi, zelf ontworpen, bedrukt kledingstuk. Heb je inmiddels genoeg gelezen en wil je zelf eens gaan beginnen met het ontwerpen van een T-shirt? Heel veel plezier en maak iemand blij met een uniek cadeau.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0