Polo-shirt

Een polo dragen is populair bij mannen

Wie een beetje geïnteresseerd is in kleding, heeft vast wel eens van een polo gehoord. Dit kledingstuk heeft een geribde mouw met een kraag, en net zoals bij een overhemd een korte sluiting met knoopjes aan de voorzijde. Zijn oorsprong kent de polo als vrijetijdskleding en zag men vaak terug in de ruitersport en andere sporten zoals tennis. Op het paard waren deze polo’s vooral geschikt, omdat de boorden van de kraag niet omhoog konden wapperen. In de tenniswereld was dit populair vanwege het Dry fit materiaal. Zweet werd geabsorbeerd en het lichaam bleef koel en droog tijdens een actief potje tennissen. Het merk Lacoste kwam als eerste met de polo op de markt en is inmiddels één van de producenten van kwaliteitspolo’s geworden.

Elke motief van een polo is prima te combineren

De laatste jaren is de polo één van de meeste gedragen t-shirts. Met name bij de heren. Het is namelijk een prima mode item om leuk te combineren. Voorheen alleen verkrijgbaar in lange mouw. Tegenwoordig ook in korte mouw, in verschillende kleuren. Het kan zowel zakelijk als sportief gedragen worden. Een streep motief maakt het geheel wat speelser. Het dragen van een broek in een hippe kleur kan ook verrassend zijn. Een effen spijkerbroek of chino kan het geheel trendy maken. Er valt genoeg uit te proberen. Wilt u het graag iets klassieker houden, maak dan de combinatie met een colbertje of trui.

Draag geen ondershirt onder een polo

Wij geven vaak het advies, om een ondershirt te dragen als basiskleding. Dit geldt voor veel kledingstukken, maar niet voor polo’s. Dit t-shirt is gemaakt van katoen en heeft een prima absorptievermogen. Vergelijkbaar met andere basis t-shirts. Licht getailleerd draagt prettig en geeft een moderne look. Gaat u combineren met een ondershirt, dan zult u al snel merken dat dit niet lekker zit. Het ondershirt kruipt omhoog en laten delen zien van de mouwen. Het staat niet mooi en is niet comfortabel. Op onze website vind u deze polo’s in diverse uitvoeringen.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0