Een persoonlijk cadeau: een foto op canvas

Sommige mensen vinden het heel leuk, en andere hebben er een hekel aan: het kopen van een cadeau. Het is hoe dan ook niet altijd even makkelijk om een cadeau te vinden dat past bij de jarige/gastvrouw/etc. Met name het vinden van een origineel cadeau kan zo nu en dan een ware crime zijn. Boekenbonnen, bioscoopbonnen en geld: het zijn cadeaus die altijd van pas komen, maar niet persoonlijk zijn. Wie liever een cadeau geeft dat betrekking heeft op de ontvanger, zou een foto-cadeau kunnen overwegen.

Foto-cadeaus

Er zijn inmiddels talloze foto-cadeaus in omloop. Als je hierop googled zal je eindeloze variaties tegenkomen: broodtrommels met een foto, fotoalbums of een foto op canvas. Een foto op canvas is er uiteraard ook weer in allerlei vormen: op tassen, schorten of de bekendste variant: op een canvas doek. Zo’n canvasfoto op doek is vaak een zeer gewild cadeau: het geeft een interieur meteen een persoonlijke touch.

Foto op canvas

Wie een foto op canvas geeft laat zien dat hij de ontvanger goed kent: het luistert erg nauw welke foto op het canvas(doek) gedrukt wordt. Alleen foto’s met een betekenis komen hiervoor in aanmerking. Immers, niemand wil rondlopen met bijvoorbeeld een foto van zichzelf en een vage kennis. De gever kan met dit cadeau laten zien de ontvanger goed te kennen: hij zal namelijk inzicht moeten tonen in hetgeen de ontvanger interesseert of belangrijk vindt. Dus als je op zoek bent naar een origineel cadeau, verdiep je dan in de talloze mogelijkheden die foto-cadeaus en met name foto’s op canvas, te bieden hebben.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0