Chocoladetips voor nationale secretaressedag

We weten allemaal dat de meeste vrouwen dol zijn op chocolade, dus hier volgen een aantal tips voor een leuk cadeau voor uw secretaresse in de vorm van een chocoladepresentje!

Chocoladetip 1: Bonbons

Chocoladebonbons zijn het ideale geschenk voor uw secretaresse. Bonbons zijn kleine snoepjes, in Nederland ook wel aangeduid als chocoladebonbons of een praline. De snoepjes worden ambachtelijke gemaakt door gepassioneerde vaklui. U kunt er dan ook voor kiezen om de bonbons bij een echte kenner te bestellen en thuis te laten bezorgen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de kwaliteit van uw secretaresse dag geschenk. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om ze zelf te maken. Bepaal zelf welke vulling je de bonbons geeft en hoeveel je er in het presentje wil doen. Bekijk snel deze goede handleiding voor het maken van chocoladebonbons!

Chocoladetip 2: Chocolade pump

Ik kwam laatst een uniek concept tegen voor een cadeautje voor uw secretaresseā€¦ de Chocolade pump! Deze pump is gemaakt van echte callebaut chocolade en u kunt er eventueel voor kiezen om de pump op te vullen met bonbons. Chocoladebezorgd geeft u de keuze uit verschillende ontwerpen voor de chocolade pump. Kies uw smaak, de versiering op de pump en vul uw persoonlijk kaartje toe en het meest unieke secretaressedag cadeau is compleet!

Chocoladetip 3: Chocolade & noten

Chocola en noten zijn een ideale combinatie, denk maar eens aan de zeer bekende pindarotsjes. Deze combinatie is ook erg geschikt om je secretaresse te bedanken op deze speciale dag. Een dikke reep chocolade met pecan-, wal- en hazelnoten zal je secretaresse ontzettend goed doen en als je een beetje geluk hebt mag je zelf ook een stukje šŸ˜‰ !

Heb jij nog meer chocolade of andere tips voor een leuk cadeau voor secretaressedag 2014? Laat het weten via een reactie of een bericht en wellicht plaatsen we er een mooi artikel over!

Terug naar boven pijl
0
0
0
0