4 redenen om een luxe pen cadeau te doen

Wist je dat cadeaustress daadwerkelijk bestaat? De meeste mensen vinden het ontzettend lastig om cadeautjes uit te zoeken. Daarnaast leggen ze de lat voor zichzelf iedere keer hoger. Ieder jaar origineel blijven is bijna een onmogelijke taak. Zeker wanneer je ook nog eens over een beperkt budget beschikt. Gelukkig komt aan jouw cadeaustress nu een eind. Het perfecte cadeau voor iedere gelegenheid is namelijk bekend: een luxe pen! 

 

Een pen? Dat klinkt misschien een beetje simpel. Hoeveel gewone balpennen heb jij wel niet in huis liggen? Daar maak je toch geen indruk mee. Het is heel begrijpelijk als je zo denkt. Toch vergeet je iets. Een luxe pen van Pwakkerman is namelijk niet alleen bedoeld om mee te schrijven. Het is een waar kunstvoorwerp. Nog niet overtuigd? Wij geven je 4 redenen om een luxe pen cadeau te doen.

 

1.      Lange levensduur

 

De meeste balpennen belanden na enkele weken alweer in de vuilnisemmer. Ze raken simpelweg uitgedroogd of het klikmechanisme werkt niet meer naar behoren. Volgens Amerikaans onderzoek gooien we circa 1,3 miljard pennen per jaar weg. En dat is natuurlijk niet alleen hartstikke zonde, maar ook nog eens slecht voor het milieu. Een kwalitatieve pen gaat echter een leven lang mee. Het is daardoor een uitstekend idee voor mensen die graag stil staan bij het milieu. Daarnaast ben je met één van de kwalitatieve Parker pennen ook nog eens veel zuiniger, waardoor deze langer mooi blijft en veel minder snel beschadigd raakt.

 

2.      Personaliseren

De meeste kwalitatieve pennen kunnen geheel naar wens gepersonaliseerd worden. Voeg bijvoorbeeld een speciale inscriptie toe aan de pen, zodat deze helemaal in de smaak zal vallen bij de ontvanger. Denk aan lieve woorden, een bijzondere quote of simpelweg de naam of initialen van degene die het cadeau ontvangt. Hierdoor zal het cadeau nog persoonlijker worden. Een mooie herinnering aan een speciale dag.

 

3.      Voor iedereen geschikt

Het is altijd moeilijk om een cadeautje te vinden die bij werkelijk iedereen in de smaak zal vallen. Met de keuze voor een montblanc heb je dit probleem gelukkig niet. Pennen komen altijd van pas. Of je nu een frequent schrijver bent of enkel incidenteel naar een pen grijpt om een boodschappenlijstje op te stellen. Pennen zijn daarmee een uitermate geschikt cadeau voor iedereen.

 

4.      Schrijven maakt gelukkig

Wist je dat schrijven enorm veel voordelen heeft voor de mentale gezondheid? Door regelmatig te schrijven, zorg je ervoor dat je gevoelens kunt delen die je anders niet kwijt kan. Bijvoorbeeld om de dag te verwerken. Piekergedachtes te voorkomen of om simpelweg wat hersenspinsels te delen. Schrijven werkt helend voor de geest. Ken jij iemand die het moeilijk vindt om zijn of haar gedachtes te delen? Maar is dit wel iemand die heel goed kan schrijven of dingen op een mooie manier kan verwoorden? Dan is het cadeau doen van een luxe pen een uitstekend idee. Zo geef je deze persoon een spreekwoordelijk duwtje in de rug om dingen op te gaan schrijven. De tijd te nemen om eventueel een dagboek te beginnen. Schrijven maakt indirect gelukkig(er)!

Terug naar boven pijl
0
0
0
0