Maak van Valentijnsdag een feest der zintuigen!

Ze zeggen wel eens dat de liefde van de vrouw door de maag gaat. Of dit voor elke dame waar is kunnen we niet zeggen. Maar dat we eten allemaal lekker vinden moge duidelijk zijn. Veel romantischer is het dan om samen de maaltijd bereiden natuurlijk. Je kunt hierdoor in elkaar aanwezigheid zijn en tegelijkertijd  ook bezig zijn met iets nuttig en lekkers. Met de onderstaande tips maak je van de Valentijndag een feest der zintuigen.

Tenminste laten we hier voor het gemak dan maar even van uit gaan. Ze noemen samen in de keuken staan en samen op vakantie gaan ook wel de ultieme relatie testers. Dus een beetje spannend is het wel. Laat dat het nu ook juist ook net  weer zijn charme geven toch?

Samen uit of samen thuis?

Voor haar
Als he samen in de keuken wilt gaan staan dan kun je twee dingen doen. Je duikt samen thuis de keuken in of je begeeft je naar een kookstudio. Het prettige hieraan is dat je de thuis de boel de boel kan laten en je ook rommel na het koken niet hoeft op te ruimen. Dus als we naar een cadeau voor haar kijken dan zouden we zeggen neem je lief mee naar een kookworkshop in een kookstudio. De website planjeuitje.nl stelde een mooi overzicht samen van leuke locaties voor een kookworkshop. Aan elk type mens is gedacht, dus of je nu houdt van vegetarisch of meditiriaans koken, er is voor elke wat wils.

Voor hem
Als je voor hem graag iets wilt doen op het gebied van koken dan zou je het ook anders aan kunnen pakken. Bekijk eens de volgende  cadeaus-voor-mannen. Op de pagina staan een aantal stoere cadeaus die hem zeker zullen bevallen. Wat dacht je van een stoere messenset of kookschort. Lekker koken begint immers met goed gereedschap. Je zult hem er zeker mee kunnen verleiden om met jou in de keuken te gaan staan.

Tot slot: de serveertip

Om samen romantisch aan tafel te eindigen is het belangrijk om  goed voorbereid te zijn. Dat het koken samen de nodige spanningen met zich mee zal brengen is bijna niet te vermijden. Echter dat strubbelingen achter het fornuis zouden kunnen ontstaan door een slechte voorbereiding is niet nodig. Bedenk dus goed wat je samen wilt gaan maken. Zorg dat jullie het recept allebei lekker vinden en dat het klaarmaken niet al te veel tijd kost. Haal deze ingrediënten ook alvast in huis.  Dit scheelt veel tijd en hierdoor houd je meer tijd over  om elkaar romantisch in de ogen te kijken want dat is toch het einddoel nietwaar? 

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven pijl
0
0
0
1