Leuke zomerse cadeaus voor mannen

De lente staat weer op de stoep, de temperatuur gaat weer omhoog en de zon laat zijn gezicht steeds wat vaker zien. Als je tijdens de warme maanden cadeaus voor mannen moet kopen houd je hier meestal wel rekening mee, je gaat immers niet iemand een dikke sjaal cadeau geven terwijl het buiten 25 graden is. In dit artikel vind je een aantal leuke verjaardagscadeaus voor mannen voor in de zomer.

Zomerkleding

Een korte broek, een leuk shirtje, een zwembroek of een pet.. Als je de smaak van die persoon een beetje kent is dergelijke kledij altijd wel een goede en veilige optie. In plaats van losse kleding kun je ook een hele zomer outfit samen stellen, zeker weten dat ze dat kunnen waarderen.

BBQ

Als je aan lekker weer denkt denk je aan barbecueën, zodra het weer het toelaat wordt overal in Nederland de barbecue weer aangestoken en is al het vlees in de winkels in no time uitverkocht. Als diegene waar het cadeau voor is een fervent barbecuer is zijn er veel cadeaus te vinden die hij wel leuk zal vinden. Denk bijvoorbeeld eens aan BBQ kookboeken, hierin staan ontzettend veel recepten waarmee hij zelf veel speciale en lekkere vlees, vis en andere gerechten kan klaarmaken op de barbecue. Je hebt ook ontelbaar veel accessoires voor de barbecue, vaak zijn deze ook nodig om een bepaald recept te kunnen volgen. Echter kan je niets klaarmaken zonder de barbecue zelf. Je hebt echt geen dure of A-merk barbecue nodig om een goed stuk vlees te kunnen bereiden, toch heb je relatief goedkope barbecues van Weber, wat toch het absolute A-merk onder de barbecues is. En buiten een barbecue in eigen tuin, er zijn ook veel kleine barbecues die je overal mee naartoe kan nemen. Altijd leuk voor tijdens een dagje weg, ga wel goed na of je op die locatie wel mag barbecueën.

Een dagje weg

Nu we het toch over een dagje weg hebben, blijven we maar bij dit onderwerp. Er zijn in de zomer veel mogelijkheden om een leuk dagje weg te gaan. Denk er bijvoorbeeld eens aan om een dagje naar het strand te gaan en om ‘s avonds aan de boulevard een lekker hapje te eten. Of ga voor een wat meer actiever uitje, iets wat tegenwoordig zeer populair is is flyboarden. Een flyboard kan je omschrijven als een jetpack op waterkracht. Deze draag je als een snowboard onder je voeten waar twee hogedrukstralen uitkomen waardoor je meters omhoog gestuurd wordt. Er wordt beweerd dat je flyboarden binnen 10 minuten onder de knie hebt, je kan dus snel allerlei trucs uitvoeren wat het alleen maar leuker maakt.

Terug naar boven pijl
0
0
0
1