Flessen met logo bedrukt

Top 5 relatiegeschenken voor in de zomer

Een bedrukte pen of  mok is natuurlijk de meest gemakkelijke manier om je zakenrelatie te verrassen, alleen wordt dit een beetje lastig in de zomer. In de zomer wil je ook graag je zakenrelatie verassen met een mooi relatiegeschenk. Deze geschenken kunnen in vorm een bloemetje of een mooie fles wijn, natuurlijk met het logo van het bedrijf waarbij er sprake is van gratis promotie en een mooie gebaar naar je relatie of personeel.

1. Powerbank

Met een powerbank zorg je dat je écht altijd bereikbaar bent. Een powerbank is niet alleen handig voor thuis, maar ook op vakantie is het heerlijk om op het strand even je telefoon op te laden. Een powerbank voorkomt dat je met een lege batterij komt te zetten en dat is ideaal voor een dagje weg, een vakantie of bij een lange werkdag. Zeker dus een fantastisch cadeau om weg te geven, want iedereen gebruikt het en dus is het ook nog eens echt nuttig cadeau.

2.  strandhanddoek

Meer dan de helft van de Nederlanders trekt er in de zomer eropuit. Reden genoeg om een mooie strand handdoek cadeau te geven met het logo van je bedrijf. Je kan gaan voor een dunne strandlaken of een grote strandhanddoek en customizen naar eigen smaak. Iedereen is ermee bekend dat je ooit wat strandhanddoeken aanschaft en vervolgens er jaren niet meer naar om kijkt, maar toch wordt deze handdoek naar elk plekje op de wereld gesleept en dus is het heerlijk om een nieuwe handdoek cadeau te krijgen.

3. koeltas

Indien het echt warm is in de zomer, is het heerlijk als je gedurende de dag varen gekoelde drankjes kunt nuttigen. Een koeltas is flexibel en licht, multi-inzetbaar en dus een ideaal cadeau om weg te geven. Koeltassen kan je in alle maten, vormen en kleuren bestellen waardoor je de tas kunt personaliseren naar de kleur van je bedrijf.

4. Zonnebrand

Zonnebrand past tegenwoordig zeker in het rijtje van de belangrijkste producten in de zomer. Het aantal patiënten met huidkanker is de afgelopen jaren fors gestegen. Veel Nederlanders weten eigenlijk niet wat voor schade de zon op je huid kan geven en daarom is het geven van zonnebrand een gezond en tevens ook een goed cadeau om te geven. Een kleine flacon, met logo, wat je zo in de handtas kan doen om je tegen dat kleine, maar felle zonnetje op het terras goed te beschermen.

5. Flesje bubbels

Je kan zakelijk een cadeau sturen of je personeel belonen na een zomer hard werken. Wat dacht je van een heerlijk luxe Moët & Chandon pakket? Geef je relatie of personeel de luxe die ze verdienen met een Ice Impérial Giftset. Een set met een verfrissende, unieke blend en is één van de grootste vernieuwingen in de geschiedenis van de champagne. De giftset bestaat uit 2 bijzondere glazen en natuurlijk een heerlijke fles bubbels om de zomer mee af te sluiten of om te proosten op een mooie samenwerking.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0