Maak de blits met je eigen bedrijfszonnebril

Als ondernemer wil je natuurlijk graag reclame maken voor je bedrijf. De klanten die je hebt wil je behouden en je wil ook nieuwe klanten aantrekken. Klanten behouden en aantrekken kun je onder andere doen door het weggeven van kleine relatiegeschenken. Deze heb je in veel verschillende soorten en maten. Een erg leuke en originele manier om dit te doen is door zonnebrillen weg te geven.

Een zonnebril met eigen logo

Bij relatiegeschenken.nl kun je een eigen zonnebril met logo ontwerpen. Deze zonnebrillen beschermen de ogen goed. Ideaal dus om in de lente- en zomerperiode uit te delen. Je kan ook zonnebrillen aan je werknemers geven. Als jullie met het team een keer weggaan en allemaal dezelfde zonnebril op hebben, ziet dit er professioneel uit.

Heel veel zonnebrillen

Je kan bij relatiegeschenken.nl kiezen uit heel veel verschillende soorten zonnebrillen. Zo hebben ze bijvoorbeeld simpele en luxe zonnebrillen. In sommige gevallen zit hier een luxe opbergdoosje en een doekje om de glazen mee schoon te maken bij. Naast standaard modellen, hebben ze ook sportieve modellen, piloten modellen en retro zonnebrillen. Zelfs voor grappige feestzonnebrillen kun je bij hen terecht. Ook aan de kids hebben ze gedacht. Er zijn verschillende modellen ook in kindermaten verkrijgbaar.

Zelf een ontwerp maken

Je kunt zelf dus de zonnebril ontwerpen. Je krijgt een digitaal voorbeeld van het ontwerp. Op deze manier kun je controleren of jouw logo of slogan op de juiste manier overkomt. Een misdruk willen wil je natuurlijk voorkomen. Nagenoeg alle kleuren en vormen zijn beschikbaar, dus de geschikte zonnebril voor jouw bedrijf zit er zeker tussen.

De zonnebrillen uitdelen

Een zonnebril is het meest geschikt in de lente- en zomerperiode. Daarom kun je ze dan ook het beste uitdelen. In de herfst en winter kun je bijvoorbeeld beter paraplu’s uitdelen. Als je zonnebrillen aan grote groepen mensen uit wilt delen, kun je dit het beste doen op een zonnige dag in de buurt van grote evenementen, in parken, nabij de zee of een meer of in de stad. Als de zon schijnt zijn mensen namelijk eerder geneigd een zonnebril aan te nemen.

Terug naar boven pijl
0
0
0
0