Pepermunt ideaal fris en muntig relatiegeschenk

U kent ze wel, die pepermuntjes die je krijgt als je een restaurant verlaat of als bedankje bij een evenement, etentje of van een zakenrelatie. Het is een ludiek cadeautje dat een memorabel charisma heeft. De pepermunt is een fris en muntig relatiegeschenk.

Peprmunt met logoPepermunt is een lekkernij dat bij bijna iedere kassa in Nederland te koop is. Ook tandpasta, kauwgum en mondwater smaakt veelal naar pepermunt. Het is een universeel erkend product wat over het algemeen goed in de smaak valt. Pepermunt ontleent de naam aan ‘Mentha’ dat sterk ruikend betekend en aan ‘piperita’, dat gepeperd betekend. In dit geval wordt met peper niet de smaak van peper bedoeld, maar dat de smaak van pepermunt erg sterk kan zijn.

Pepermunt in bijzondere verpakking

Wanneer je denkt aan pepermunt, dan denk je niet aan iets heel bijzonders. Het is immers een alledaags product geworden. Echter gaat het bij het geven van een pepermuntje om het gebaar. Het is een vriendelijk snoepje dat vaak als bedankje of als teken van vriendschap wordt gedeeld. Een relatiegeschenk kan daarom ook prima in de vorm van een pepermuntje komen, maar dan wel een in bijzondere verpakking natuurlijk.

Door pepermunt in een opvallende verpakking te doen en daar het logo van je bedrijf op te vermelden kun je op een leuke manier de aandacht trekken. Je relaties delen hoogstwaarschijnlijk de inhoud van de verpakking, het felbegeerde pepermuntje, met hun klanten, vrienden, collega’s en familie. Zo gaat het relatiegeschenk dus niet meer om de inhoud, maar om de verpakking.

Belang van een relatiegeschenk

Door een relatiegeschenk uit te delen geef je niet alleen een presentje aan een contactpersoon of zakenrelatie. Je geeft een gebaar van goede wil mee. Je wilt je relaties iets leuks meegeven zonder dat je er per se iets voor terug wil. Je wil onthouden worden, dat er aan je gedacht wordt. Met een ludiek of simpel geschenk in een opvallende verpakking kun je zoiets al bolwerken. En het leukste is, het is niet eens heel duur!

Doordat mensen aan je denken of toevallig je relatiegeschenk weer ergens terugvinden komen ze weer even in contact met jouw onderneming. Met iets simpels als een pepermuntje geef je geen geschenk, maar een frisse herinnering. Info: https://www.sweetgifts.nl/

Terug naar boven pijl
0
0
0
0